3-dags ophold i Masjid for brødre og søstre

Savner du et islamisk miljø og ønsker du at være en del af et muslimsk fællesskab? Har du lyst til at bruge noget af efterårsferien på at få en frisk omgang ‘i-vitamin’ (islam-vitamin)? Har du mod på et par intensive dage med islamiske studier, bøn i fællesskab, og tid til at fordybe dig lidt i islam? Gik du glip af muligheden for at trække dig tilbage i slutningen af Ramadanmåneden (i‘tikaf)?
Så har du nu en enestående mulighed for at opnå alt dette! Kom og deltag i et 3-dags lejrophold i Madani Masjid (Muslim Cultural Institute) på Vesterbro, under opsyn og vejledning af den store lærde og spirituelle personlighed fra Norge al-Shaykh al-Imam al-Sayyid Muhammad Ashraf (Allah bevare ham).
Med næsten 10 oplæg på dansk over tre dage, om forskellige islamiske emner, er der lagt op til en intensiv omgang!
Og bemærk at deltagelse kun koster tid – ellers er det gratis! Så bliver det heller ikke meget bedre!
Arrangementet afholdes både for brødre og for søstre (men adskilt). En detaljeret oversigt over de respektive programmer kan ses her:
Aktivitetsplan for brødre og Aktivitetsplan for søstre
Tilmelding er nødvendig, og sker ved at indsende dit fulde navn, alder og telefonnummer til følgende e-mail adresse: masjid.tilmelding@gmail.com.
Alternativt kan du også kigge forbi moskéen og skrive dig på hos søster Maryam Khan (for søstre) og bror Imran bin Munir eller bror Tariq M. Amin (for brødre).
Det eneste du behøver medbringe på lejropholdet er: Redskaber til notater (bærbar, papir og blyant e.l.), en pude, underlag, sovetæppe/dyne, håndklæde og toiletsager (tandpasta, tandbørste) og evt. skiftetøj.
Hvis du er interesseret så send os en mail med det samme!
Bemærk: Man skal være over 14 år for at deltage!
Tilmelding er mulig indtil onsdag d. 7. oktober 2009, kl. 18:00. Men selv hvis du bliver forsinket, så send os en mail alligevel.
NB: Fordi der skal sørges for mad og andre praktiske ting er der sat en begrænsning på antallet af deltagere. Der er mange pladser, men vi kan ikke garantere at dem der tilmelder sig til sidst får plads. Husk derfor at tilmelde dig i god tid!
Arrangeres af
Masjid Madani (Muslim Cultural Institute)
Amerikavej 19,
1756 København V
Telefon nr.: 33246786

Vi glæder os til at se dig!

5. oktober 2009